19 februari 2013

Längtar till sommar

Vi är inte inte ens framme vid sportlov ännu, men jag drömmer redan om att få börja på med gården och terrassen på allvar.


Plattor, stenar och grus, gräs, "kontrollerade" växter, kantiga former, skarpa kontraster... (jo nä, ingen pool i detta nu i alla fall). Kollagebilderna kommer från Kekkilä, Ikea, My urban garden deco guide och eget bostadsmäss-fotoarkiv.


Täällä kaipaillaan kovasti jo kevään saapumista ja pihan ja terassin laittoa, vaikkei vielä ole edes hiihtoloma. Kollaasissa vähän ideoita siitä minkänäköistä on kaavailuissa... laattaa, kiviä, ruohoa,  "hallittuja" kasveja, kantikkaita muotoja ja kontrasteja... muttei ihan uima-allasta vielä sentään.

2 kommentarer:

  1. Uima-allas voisi olla "viileä" ratkaisu:) Saa nähdä, mitä meidän lätäköstä tulee, sillä Pikkuraksaaja pitää sitä tosiaan lähinnä uima-altaana.

    Teidän hienoon ja moderniin taloon sopii varmasti juurikin kuvissa näkyvät muodot ja värit - selkeys ja linjakkuus. Eikö olekin ihana päästä rakentamisvaiheesta vihdoin pihan toteutukseen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Kristiina! Juu innolla kyllä odotan!

      Meilläkin on "kotikotona" pieni suihkulähde-allas ja se toimi kyllä myös kovimmilla helteillä pulikointialtaana kun itse pumpun otti vähän syrjään. Ja koirien juoma-astiana :D

      Radera