6 augusti 2013

Plattor och plantor, part 2

Stegvis går det framåt med framgården. Plattorna är lagda och fogade och nu håller vi på med planteringsbänkar och annan "dekor". Idag planterade jag några prydnadsgräs (miscantus sinensis) vid muren. Hit ska ännu täckbark och annat småfix (bl.a. en sittplats framför växterna), men det börjar nu redan arta sig lite. :)

Randen mellan plattorna och väggarna är förresten småbitar av skiffer. Funkar ganska bra, tycker jag (så man slapp "stycka" plattorna).



Etupiha etenee pikku hiljaa. Laatat on ladottu ja saumattu ja nyt hommaillaan istutusaltaita ja muuta "koristusta". Muurin vierelle saatiin jo vähän kasvillisuuttakin, miscantus sinensis - nimistä korkeaa ruohoa. Vielä koristekatteet päälle ja muuta pientä... ja tuohon ruohojen eteen istuskeluryhmä, tai penkki tai jotain.

Laattojen ja rakenteiden väliset reunat täytettiin liuskekivellä, siis tuollaisilla pikkupalasilla. Tykkään että tuli ihan toimivan näköistä (eikä tarvinnut miettiä miten ja millä välineillä noita laattoja pilkottaisiin oikeankokoisiksi).

4 kommentarer: