20 december 2011

Inga bilder denna gång (har slitit med Picasa så det räcker med att få till julkorten här just...), men några rader om hur det går framåt på huset:

- Väggarna blev färdigspacklade i förra veckan och nu har målaren hållit på där i några dagar redan. Ljust och fräscht, som man lite småklyschigt kunde yttrycka det.:)
- Trappan levereras och monteras (förhoppningsvis) strax efter jul
- Köket och sovrumsskrubbarna, som kommer att monteras direkt på betonggolvet, levereras och monteras vecka 2! Måste komma ihåg att begära leverans av köksmaskinerna tills dess också.
- Kakelläggaren börjar också i början på januari! Hoppas nu att golvet är torrt sen... Spackelarbetet gjorde ju luften ganska fuktig inne i huset, men nu har vi blåsare på plats som ska hjälpa till.

Och sist men inte minst, nu har vi sagt upp tillfälliga lägenheten så vi har en inflyttningsdeadline och det är om 3 månader! Får se hur pass färdigt huset är i det skedet...


Pikapostauksena pari sanaa lähiaikojen aikatauluista...

- Tasoitetyö valmistui viime viikolla, nyt on käynnissä maalaus ja sekin homma valmistunee vielä ensi viikolla. Seinät on ihanasti kirkastuneet.
- Portaita odotellaan toimitettavaksi lähiaikoina
- Keittiö ja komeroita on tulossa viikolla 2! Ensin sellaiset paikoilleen jotka asennetaan suoraan betonin päälle, loput sitten kun on laatat ja laminaatit paikoillaan
- Laatoittaja on buukatu tammikuun alkuun, toivottavasti talo on silloin tarpeeksi kuiva

Ja sokerina pohjalla: nykyasunto on irtisanottu eli meillä on muutto viimeistään 3 kk päästä!

2 kommentarer:

  1. Loistavaa! Hienoa, hienoa edistystä. Muutto on siis ihan kohta. Hyvää joulua teille!

    SvaraRadera
  2. Kiitos joulkuntoivotuksista! Toivottavasti tämä hyvä vire jatkuu vielä ja päästään muuttamaan aikataulussa!

    SvaraRadera