30 mars 2012

Badrummet

Övervåningens badrum börjar vara i skick. Hittade dit en tillräckligt bred matta nu också och en trevlig liten pall. Stor spegelyta och mycket förvaring ville jag ha i badrummet och det förverkligas nu ganska bra. Badrummets duschdel är lyxigt stor, men samtidigt känns det också lite som att vara i en simhall eller nåt. Mindre skulle nog ha räckt, tror jag egentligen, och de extra kvardaterna varit mer användbara t.ex. i hemvårdsrummet. Visst är det skönt att t.ex. vid ett bastubesök ha tillräckligt med svängrum för två som duschar plus ett barn i badbalja samtidigt, men faktum är att vi nog verkar att använda utrymmet mest bara en person i gången. I ett av planeringsutkasten hade vi ett badkar inritat dit i stället för ena duschen... det är kanske en idé att återgå till en vacker dag...

Yläkerran kylpyhuone alkaa olla kuosissa, nyt kun sinne vielä löytyi tarpeeksi leveä matto ja kiva pikku jakkara viimeisimpinä sisustusyksityiskohtina. Paljon peilipintaa ja säilytystilaa oli suunnitteluvaiheessa toiveissa ja sitä kyllä tulikin. Kylppärin suihkuhuonepuoli sitä vastoin alkaa sittenkin tuntua vähän turhankin tilavaksi suunnitellulta nyt kun miettii tätä käyttötodellisuutta. Onhan se luksusta että kaksi aikuista mahtuu suihkuttelemaan ja lapsi polskimaan ammeessa (siis sellaisessa vauvapaljussa, ei kiinteässä) yhtä aikaa esim. saunassakäynnin yhteydessä. Mutta todellisuus on kuitenkin että yleensä tilaa käyttää meillä vain yksi ihminen kerrallaan, joten ylimääräiset neliöt olisi kyllä tulleet tehokkaampaan käyttöön esim. kodinhoitohuoneen puolella. Yhdessä pohjasuunnitelmassa toisen suihkun tilalla oli amme; siihen ideaan voisikin ehkä palata vielä joskus tulevaisuudessa...


 

8 kommentarer:

  1. Hei,
    kaunista!
    Kenen tuo allaskaluste on? Mitä materiaalia on päytälevy?

    SvaraRadera
  2. Näyttääpä hyvältä. Olen myös kiinnostunut pöytälevystä. Suunnittelemme lastenhuoneeseen koulupöytää ja hyviä vaihtoehtoja ei ole vielä vastaan tullut.

    SvaraRadera
  3. Ni har så vackert! Jag tycker mycket om ert vardagsrum, modern och mysigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos kiitos! :)
      Allaskaluste, kuten muutkin meidän kiintokalusteet on yhdeltä lähiseudun puusenpänliikkeeltä, Östmans snickeri. Taso on 50-millistä kiiltävää laminaattia, samaa kuin keittiön saareke.

      Radera
    2. Kiitos kiitos! :)
      Allaskaluste, kuten muutkin meidän kiintokalusteet on yhdeltä lähiseudun puusenpänliikkeeltä, Östmans snickeri. Taso on 50-millistä kiiltävää laminaattia, samaa kuin keittiön saareke.

      Radera
  4. Heippa! Mikä valaisin teillä on tuossa kylpyhuoneen peilin yläpuolella? Näyttää hienolta, olen juuri katsellut saman tyyppisiä. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hei Liisa!
      Valaisin on SLV:n Arlina T5. Tilasin saksalaisesta nettkaupasta.

      Radera
    2. Kiitokset vastauksesta! Hieno on, mutta harmilliset 8 cm liian leveä meille... Hitsit! ;)

      Radera