1 mars 2012

Badrumsmöblering med mera

Detta sportlov har vi sportat mest i form av nyttomotion på bygget. I går plockade vi upp bråte på tomten och i huset och fraktade några släpkärrslass till återvinningsstationen. Måste förresten passa på att ge dem ett plus i kanten för att de börjat med att hyra ut släpkärra för en billig peng (mycket praktiskt för såna som oss som inte velat satsa i nån egen) och annars också har det varit riktigt hjälpsam och trevlig betjäning där. 

Idag igen har vi städat inomhus. Gnuggat fönsterkarmar, tvättat fönster och dammsugit så det förslår. Så just nu har vi - åtminstone för ögonblicket - skinande rena golv! Ja, jo nästintill färdiga golv är det ju också.... Bara det, att laminaten tog slut när det bara var några decimeter kvar! Så nu har vi en lite strimma som väntar på att ett nytt paket ska anlända från tillverkaren, gudskelov hade de nu helst inte slutat tillverka den eller nåt. Gårdagen var nog annars också lite modell Det gick inte som på Strömsö; det var fel i lite den ena och den andra leveransen mm., men det reder väl sig. Man får försöka kolla på bilderna på den städade nedervåningen för att få lite zen. :)

Länge lär det dock inte hållas rent, för i morgon fortsätter jobbet för fullt igen.

Sen kommer lite bilder på nymonterade skåp och grejor!

 Badrummet i nedervåningen - Alakerran kph

Badrummet i övervåningen - Yläkerran kph
Hemvårdsrummet - Kodinhoitohuone


Kalusteasennukset on lähestulkoon valmiit, listoitukset vauhdissa ja itse olemme keskittyneet (hiihtoloman kunniaksi hyötyliikunnan merkeissä) tukitoimiin eli siivous- ja rojunroudaustöihin ja rautakauppalähetteinä toimimiseen. Hyötykäyttöasemalle on viety taas muutama kärryllinen jätettä ja sisäpuolellakin oomme ahkeroineet luuttujen, ikkunanpesimien ja imurin kanssa. Hetkellisesti - huomenna taas sirkkeli laulaa - on ihan ihmeellisen siistiä, valmiita ja siivottuja lattioita saa ihastella melkein koko talossa. Melkein tarkoittaa sitä, että ihan loppu(desi)metreillä laminaatti loppui kesken! "Iloisesti" siis odottelemme että yksi lisälaatikko saadaan tilattua ja toimitettua. No, eivät olleet lopettaneet valmistusta sentään, sekin skenaario ehti jo käydä mielessä. Viime päivinä on ollut muutama muukin Ei mennyt niinkuin Strömsössä - tilanne, mutta eiköhän ne jotenkin tässä hoidu. Hyvin kun pääosin muuten etenee, niin kyllä tämä tästä.



9 kommentarer:

  1. Så rent och fint. Härligt med färdiga ytor.

    SvaraRadera
  2. Vau,hienolta ja muuttovalmiilta jo näyttää!!Meillä on myös kivitaloprojekti Bölessä aika lähellä teitä ja laatoitukset parasta aikaa käynnissä...eikä tietenkään kaikki mennyt ihan niin kuin piti vaan koska asennussuunta vaihtui pystystä vaakaan jää meillä nyt harmittavasti uupumaan pari laattaa. Huomasin, että teillä on sama korostuslaatta kuin meillä (Venis Manhattan blanco) ja ajattelin kysäistä ennen soittoa laattapisteeseen, että sattuikohan teillä jäädä yhtään ylimääräisiä?

    T:Annika

    SvaraRadera
  3. Jessica, jepp, skönt med färdiga ytor, men rent är det tyvärr inte längre ;)

    Annika, kiva kun löysit tänne! Jos ihan parista laatasta kiikastaa, niin varmasti meiltä liikenee. Tsekkaan kunhan pääsen itse taas raksalle paljonko sitä oli meillä jäljellä. Laitatko vaikka sun yhteystiedot tuonne villa.minimalista(a)gmail.com osoitteeseen niin sovitaan tarkemmat treffit?

    SvaraRadera
  4. Ihan mahtavaa, voi kiitos Anu vaivannäöstäsi! Tosiaan ihan vain 2-3 laattaa jäi ärsyttävästi uupumaan ja toki saatte pienen korvauksen laatoista. Laitan sinulle vielä tarkemmin mailia asiasta. Tsemppiä loppusilaukseen ja onnea muuttoon! Ja kiitos tyylikkäästä blogistasi..olen aina silloin tällöin koneelle ehtiessäni käynyt kurkkaamassa miten teidän Jämerä-projekti etenee.

    SvaraRadera
  5. Tsekkasin tilannetta ja löysin ensin vain kaksi ylimääräistä kokonaista laatta, mutta varastossa olikin vielä muutama lisää, eli liikenee kyllä! :)

    SvaraRadera
  6. Hei! Blogisi on minulle uusi tuttavuus. Löysin tänne Livet på Bränntomt -blogin kautta ja jään seurailemaan vaalean ja tyylikkään kotinne valmistumista.

    SvaraRadera
  7. Hei vaan Mervi! Kiva kun "ilmiannoit" itsesi ja tervetuloa vaan!

    SvaraRadera
  8. Me ei sitten jaksettukkaan lähteä, vaikka olisi kyllä kuvien perusteella todellakin kannattanut!

    SvaraRadera
  9. Tulkaa joku kerta kun ollaan itekin paikalla ja kahvipannu kuumana! :)

    SvaraRadera