28 februari 2011

Bland flyttlådorna

Nu har vi sagt farväl till vårt gamla, kära hem och stuvat in våra ägodelar i den tillfälliga lägenheten. Det har varit en tuff helg av bärande och kånkande, packande och plockande. Tilll råga på allt hade vi en bilolycka i familjen på den egentliga flyttdagens morgon; lyckligvis blev det inga personskador ändå.

Småningom börjar det ta sig i nya hemmet; några rum börjar vara i någorlunda skick, men mycket fixande återstår nog ännu. Lägenheten känns helt ok; arbetsrummet och vardagsrummet tror jag kan bli helt trevliga när de blir klara och sonen verkar också vara nöjd med sitt lilla rum. Köket är som det är, men med sovrummet och lilla wc:n kittlar det nästan i fingrarna att försöka göra nånting smått åt för att fräscha upp dem, trots att vi ska bo här bara en kortare tid. Får se om man skulle hitta på nåt med riktig enkla medel.

Annars känns hemmet härligt stort och rymligt mot det tidigare och jag gillar själva läget ganska mycket, trots att vi nu miste närheten till stranden. Hundpromenadrutterna i närmiljön är t.ex mycket mångsidigare nu, och bara snön skulle börja smälta undan lite, tror jag att lekplatsen på bakgården blir en stor hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar