16 maj 2011

Firman som ska sköta monteringen av vårt hus (Suomen kivitalosasennus) meddelade att de ser ut att komma igång om två veckor i stället för nästa vecka. Nåväl, hoppas att tidtabellen håller i slutändan i alla fall... och hoppas att det är duktigt folk som kommer.

Grundmurandet har fortsatt också över helgen och det arbetet borde bli klart endera dagen. En del stenmaterial ska också ännu köras bort, så ryms man lite bättre.

Häromdagen blev det förresten också klart att den andra tomten på sidan om oss ska småningom börja bebyggas (Hei vaan naapurit jos satutte lukemaan! :) ).

2 kommentarer:

  1. Ja förseningar är väl nog något man får räkna med när man bygger. Tyvärr. Annars går det ju framåt med ert projekt nu!!

    Många uteplatser låter ju härligt och en stor terrass är ju aldrig fel. Jag drömmer om gamla amerikanska trästolar med fårskinn i på vår. Få se då om någon är villig att snickra ihop sådana.

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jo, det händer saker hela tiden ändå på bygget (än så länge) och det är ju bra.

    Man får ju försöka hålla den där bilden i huvudet av då man sitter där på terassen och njuter av att det äntligen är färdigt. ;)

    SvaraRadera