27 juli 2011

VVS- och elmontörerna i farten

Idag har det varit full rulle på bygget. Mannen har fortsatt med att hugga i väggarna, elmontören har grejat med eldragningarna och vvs-mannarna med bl.a. avlopp till övervåningen. För egen del blev det ett städpass på kvällen....åter igen. Otroligt vilken mängd lättbetongdamm man får sopa bort, dag efter dag.

Väggfräsning, här med maskin (som inte funkade så bra)


Rör och sladdar genomborrade

"Lite" damm att sopa upp...

Huset vecka 30
Nåt golvgjutande blir det ännu inte denna vecka, eftersom vvs-arbetet fortsätter först på fredag. Därför kan det hända att vi hinner styra kosan mot Kokkola och Bostadsmässan snart i stället!

Ett inredningsbeslut som blev plötsligt aktuellt idag, var valet av fläkt till köket. Den behöver nämligen fästas i mellanbjälklaget ovanifrån, och nåt slags fäste behöver sättas på plats innan man gjuter golvet uppe. Visserligen hade jag kollat på en del fläktar tidigare, men det blev nu sen i all hast modellen Format från Franke, som vi valde. Hoppas den är bra nu sen...

En annan sak på vvs-sidan är att det trots allt inte verkar bli nån vägghängd toalettstol i nedre wc:n. :/ Blir att tänka om lite då med övrig inredning.



2 kommentarer:

  1. Skall du köpa vvs & badrumsprodukter.
    Så är du välkommen att kika in hos vvs-klimat.se

    SvaraRadera
  2. Tack för länken, Ann!

    SvaraRadera