14 juni 2011

Rain, shine & cold feet

Monteringsgänget har fått upleva ganska extrema kast i det österbottniska sommarvädret. Förra veckans hetta är nu utbytt mot spöregn, vilket ju inte heller är nåt vidare väder för att mura hus.

Några bilder från i går och idag:


Här börjar det synas hur framfasadens "fönsterpaket" blir lite indaget. Det är inte bara den mörka färgen, utan också djupet som kommer att rama in fönstrena till en helhet.



Kranen är "liten" och passlig...

En bärande innervägg (mellan arbetsrum och hall/trappa) påbörjad

Idag har lite stålkonstruktioner kommit upp. Två pelare vid trappan och en till plus den liggande stålbalken som ska stöda kanterna av det öppna innertaket i vardagsrummet, dvs. där det blir öppet i två våningar.

På inredningsfronten har jag igen börjat tvivla om materialvalen i köket nu riktigt är bra eller inte. Och så länge inget är beställt går det ju ännu bra att ändra sig, eller hur? ;) Jag har framför allt börjat oroa mig för att laminaten vi valde till bänkyta och vägg ändå inte är alls ser så bra ut och inte passar tillräckligt bra ihop med skåpdörrarna. Och att är högglansiga dörrar nu verkligen det vi vill ha, eller skulle matt nog ändå vara bättre? Nå... jag hinner nog sova på saken ett antal nätter ännu innan det här slås fast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar