27 januari 2012

Let there be light... och badrumsprylar

Nu har vi ljus... i form av den första lampan i huset som funkar med strömbrytare! :) Än så länge är vi utrustade med detta bara i tekniska utrymmet, men jag ser fram emot att småningom få det så inne också.

Annars finns det inte särskilt mycket framsteg att rapportera just nu, så jag dyker ner på detaljnivå i stället. Jag hade vägarna förbi Jysk i dag och där hittade lite badrumssaker som såg ut att passa hos oss och som dessutom var tokbilliga. 7,50 för en handduksstång, t.ex., det är inte illa! Eller nå ja... att spara nån tia är väl inte direkt nån stor bravad i den här helheten, men allt som nu blir billigare än man räknat med, är väl alltid hemåt. :)

Så sånt här blev det:


 Tvålpumpen kommer från Hemtex och allt det andra från Jysk.

Skulle man ha satsat lite mera, skulle nåt sånt här ha varit snyggt:

Bild: ww.designonline.se


Bild: http://www.bos.fi/



Bild: http://www.bos.fi/


Ylläolevien inspiskuvien kaltaisista kylpyhuonetarvikkeista olen haaveillut, mutta monet tuollaiset on vaan kovin hintavia. "Hieman" edullisemman luokan tykötarvetta tarttui tänään mukaan mm. Jyskistä, 7,50 pyyhetelineestä on kyllä jo aika halpaa, eikä tuo nyt ihan mahdottomalta edes näytä.

Itse raksalta ei ole viime päiviltä kovin näkyvää utta raportoitavaa, paitsi sähköhommat teknisessä tilassa, jossa nyt on toiminnassa talon ensimmäinen katkaisijasta toimiva kattolamppu! :)

6 kommentarer:

  1. Löysin juuri blogisi ja jään mielenkiinnolla seuraamaan ihanan talonne valmistumista!

    SvaraRadera
  2. Jag fyndade exakt samma handdukskrokar på Jysk för nån månad sen :) Köpte sådana till båda wc:na och duschrummet.

    SvaraRadera
  3. Tervetuloa Hanna!
    Jessica, ser man på! Jag hade spanat in liknande från på Ikea, men när vi har så långt till närmaste varuhus får man hålla till godo med Jysk och sånt.

    SvaraRadera
  4. Kivat pyyhetelineet, erityisesti hinta! Kiitos vinkistä :)

    SvaraRadera
  5. Eipä kestä, Sanna!

    SvaraRadera
  6. Hyviä löytöjä, Anu! Heitin muuten sulle pienen haasteen, käy kurkkaamassa :)

    SvaraRadera